Stress, er is een oplossing

Stress, er is een oplossing

Walburga Foekema-Faber

15 november 2021

Heb je stressklachten, ben je overspannen of zit je met een burn-out thuis? Weet dan dat je hier niet alleen in staat en dat er een oplossing is.

Mogelijk heb je al ervaren, dat alleen rust nemen onvoldoende werkt. Wil je inzicht en grip krijgen op je herstel? Dan ben je bij mij, als ervaren coach, aan het juiste adres.

In 2011 heb ik mijn praktijk Partner4u opgericht. Deze naam symboliseert voor mij dat ik jou graag verder wil helpen door naast je te staan. Samen kijken we hoe we jouw specifieke situatie stap voor stap kunnen verbeteren tot aan het voor jou gewenste resultaat.

In de loop van de jaren ben ik mij gaan specialiseren in het coachen en begeleiden bij stressklachten, overspannen zijn en burn-out. Het begeleiden bij herstel hiervan vraagt gedegen kennis van lichaam en geest en het samenspel hiertussen. Ik werk daarbij in de basis met de bewezen effectieve CSR-methode.

De CSR-Methode pakt stressklachten en burn-out psycho-biologisch aan. Dat betekent dat je wordt gecoacht op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche. ‘CSR’ staat voor Chronische Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress.

Ik heb een veelzijdige opleiding, – en werkervaringsachtergrond, van creatief therapeut, trajectbegeleider, coach tot stress, – en burn-out specialist. Hierdoor is een bijzondere aanpak ontstaan in het kijken naar problemen op het gebied van mens en werk, waarbij ik uitga van maatwerk en doen wat voor jou werkt. Jij staat centraal.

Mijn motto is:

“Je kunt je problemen niet oplossen met dezelfde manier van denken, als waardoor ze zijn veroorzaakt” (Einstein).

Partner4u ondersteunt je om te kunnen herstellen, door middel van coaching, training, (psycho-)educatie en persoonlijke begeleiding specifiek op jouw situatie afgestemd.

Ik begeleid je bij het stoppen van de roofbouw en geef je inzicht in hoe het zover is gekomen en hoe je stap voor stap tot duurzaam herstel kunt komen. Daarnaast zal ik, indien gewenst, een communicatie rol vervullen richting andere betrokkenen, zoals bijvoorbeeld de bedrijfsarts of je werkgever.

Wat is de eerste mogelijke stap die tot verbetering van je situatie zal leiden?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik help je graag verder en kijk er naar uit je te ontmoeten.

Meer blogs