Visie en Missie NU

Visie en missie

Partner4u Coaching en HRM staat voor                           postitgeel
een praktische en voortvarende aanpak.
Daarbij bieden wij een onafhankelijke, creatieve kijk en professionele expertise. Door het leveren van maatwerk zijn we in staat de gewenste ontwikkelingen binnen uw bedrijf en uw medewerkers te realiseren. Dit doen wij met oog voor mens en resultaat.

Een bedrijf wordt gemaakt door de mensen die er werken.

De mensen en de organisatie hebben net zo goed als een machine onderhoud nodig om succesvol te blijven presteren. Dit ‘onderhoud’ betaalt zich meer dan terug door een verbetert rendement en lager ziekteverzuim. Gezien elk probleem veroorzaakt wordt door mensen, is de overtuiging dat de oplossing ook in de mens is te vinden.  De lijfspreuk van Partner4u is:

“Je kunt je problemen niet oplossen met dezelfde manier van denken,
als waardoor zij zijn veroorzaakt”

                                                                                                                                              Einstein

Partner4u ondersteunt u en uw medewerkers, leidinggevenden en management graag bij het vinden van een passende oplossing. Voor uw organisatie als geheel en op individueel niveau middels coaching, opleiding en begeleiding. Met als resultaat: communicatie verbetering, leidinggevenden met kennis van leiderschap, gemotiveerde medewerkers, minder personele vragen, lager ziekteverzuim, lager ongewenst verloop, rust in uw organisatie en betere werksfeer.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend, kosteloos en inspirerend eerste kennismakingsgesprek.
Bel 06-53861760 of mail naar walburga@partner4u.nl

Gewoon doen!

met oog voor