Succesverhalen

Succesverhalen

Het kan! Wij zijn overtuigd en weten uit ervaring hoe belangrijk het is voldoening, plezier, energie uit je werk te krijgen. Wij spraken mensen die gehoor gaven aan dat ‘stemmetje’, hun hart volgden, een keuze hebben gemaakt en keihard hebben gewerkt om te komen waar ze nu zijn: in de baan van hun leven. Zij zijn nog iedere dag blij met de stappen die ze hebben gezet. Met een glimlach en vol bewondering luisterden wij naar hun verhalen met een aantal gemeenschappelijke delers: ze volgden hun hart en hebben keihard moeten werken om hun droom te bereiken. Om ook jou ervan te overtuigen dat het kan én om je te inspireren, hieronder een paar van deze zo bijzondere verhalen.

 

Linda R.

“Afgelopen zomer heb ik met veel plezier een loopbaancoachingstraject bij Partner4u gevolgd. Na een informeel kennismakingsgesprek heb ik in overleg met Walburga gekozen voor een verkort traject waarbij zij met mij heeft gewerkt aan een persoons- en beroepsprofiel. De opdrachten die Walburga hier voor gebruikt vond ik erg prettig omdat ze erg persoonlijk zijn en je even flink aan het denken zet. Walburga zorgt voor een vertrouwde omgeving, luistert goed en is in staat je een spiegel voor te houden, waarbij ze gebruik maakt van jouw eigen woorden. Het traject heeft mij duidelijkheid gebracht en heeft mij bevestigd in wie ik ben. Daardoor heb ik minder twijfels over welke keuzes ik in mijn verder loopbaan kan maken. Ik zou een ieder die zich afvraagt welke stappen te nemen in zijn of haar loopbaan, adviseren gebruik te maken van Walburga’s coachingstraject!”   

 

Anoniem

In Walburga Foekema vind je een echte partner op het gebied van sollicitatietraining. Haar bedrijfsnaam doet ze eer aan! Heldere tips en aanwijzingen zorgen ervoor dat ik (ondanks mijn wat oudere leeftijd) met vertrouwen de toekomst tegemoet ga. Heb op de eerstvolgende vacature direct een door haar aangereikte analyse losgelaten. Dat alleen al geeft zoveel meerwaarde aan het hele solliciteren dat ik een ieder van harte deze training kan aanbevelen! 

 

Tallshipraces 

Betreft een project waarbij Partner4u op vrijwillige basis coaching heeft geboden aan trainees die mee varen. Hieronder enkele belevingen van deelnemers.

 

Wietske

Toen ik me had aangemeld om mee te doen aan de Tall ships races had ik niet verwacht dat er zoveel bij zou komen kijken. Ik had al helemaal niet verwacht dat ik een ‘personal coach’ zou krijgen die mij hielp met sponsoren zoeken en met ‘positiever in hel leven staan’. Maar jeetje, wat ben ik blij dat ik een ‘personal coach’ kreeg denk ik nu na afloop, al helemaal iemand als Walburga. Ze deed me wel wat denken aan mijn moeder. Ze hielp me met eigenlijk alles en dat was echt super handig. Als ik een vraag had of ik had echt gewoon geen zin er meer in, dan hielp Walburga me daarmee. Ik moest in de eerste weken elke dag 10 dingen opschrijven wat die dag goed ging, ook om na te denken hoe ik ergens op reageer. Dat hielp echt heel erg. Als ik boos was en ik zou iets schreeuwen dacht ik even na over hoe het zou zijn geweest als ik dat deed. En ik barste dan vaak in lachen uit. Ik ging ook langs de deuren voor een sponsor actie en ik bedacht om oliebollen te verkopen. Alleen iedereen was bijna negatief en iedereen zei ‘nee bedank’ toen had ik echt geen zin meer en was echt heel sip geworden. Maar toen belde ik Walburga voor onze bel afspraak. En kwam met het idee om het gewoon op Facebook te zetten, en dat was me toch een succes! Ik moest 120 oliebollen bakken! Kortom ik was heel erg blij met Walburga als coach en daar wil ik haar graag heel erg voor bedanken!

 

Lisa

Ik doe mee aan de tall ships races, dit is een reis die in juli begint. Ik ben in september begonnen met de voorbereidingen. Na een selectiedag hoorde ik dat ik mee mocht met de reis. De tweede trainingsdag kreeg ik een coach toegewezen. Dit was Walburga van Partner4u. Walburga heeft mij begeleid totdat ik de 1000 euro bij elkaar had. Ze ondersteunde mij in het bedenken van acties en was er voor mij als ik een probleem had. Een keer in de week spraken we elkaar via de telefoon en tussendoor hadden we contact via de mail. Walburga heeft me erg goed geholpen met het benaderen van een bedrijf, ze heeft me geholpen met het bereiken van mijn doelen en ze heeft mijn vragen beantwoord. Ik vond het fijn dat Walburga me hielp als ik een probleem had. Ik heb erg veel gehad aan het advies van Walburga. Walburga was een erg goede coach.

 

Suze G

Ik doe mee met de tall ships races in Harlingen naar Noorwegen. Toen ik er van hoorde heb ik me snel met een vriendin aangemeld. Een tijdje daarna waren de selectie dagen en daarna de kennismakingen met je coach. Ik werd gekoppeld met 2 vriendinnen aan Walburga. Ik vond de kennismaking heel leuk, omdat ik merkte dat het wel klikte en daardoor wist ik dat ik goed geholpen zou worden voor het zoeken van sponsoren. Die heb je veel nodig bij de tall ships races. Om sponsoren te krijgen steunde Walburga mij heel erg met zoeken van die sponsoren en ideeën te zoeken om bijvoorbeeld iets te organiseren voor sponsoren. Hierdoor heb ik al mijn geld binnen kunnen halen. Ik vond dat Walburga goed rekening hield met mijn eigen situatie. Ik zelf heb het vaak druk met school en mijn dansopleiding, maar daar hield ze echt rekening mee. Het is fijn om met haar samen te werken bij dit superleuke project, de tall ships races.   

 

met oog voor